tisdag 8 januari 2008

Klädesplagg jag aldrig trodde jag skulle vilja äga

  1. Praktiska vinterstövlar. SE BILD (fast mina är snövita). Köpte dem på rea som nybliven mamma och I LOVE. Jag till och med putsade dem med en liten trasa med diskmedel innan jag ställde undan dem efter förra vintern. Då är det kärlek.


  2. Örhängen som INTE glittrar jättemycket, är minst fyra centimeter långa eller har roliga frukter, dödskallar, rosa kors eller Hello Kitty-figurer som hängen.


  3. Strumpbyxor från Woolford. Jo, för strumporna från Lindex blir ju så noppiga och får raspmärken efter höga stövlar och strumpor använder man ju väldigt mycket och då är det såklart helt befogat att betala 250 pix för ett par. Nä, nu har jag övertygat mig själv om motsatsen. Det blir Lindex i fortsättningen också.


  4. Supervarm dunkappa i rätt tråkigt snitt från NK. En sådan har jag redan och den får mig att känna mig så rysligt förståndig och underbart varm varje gång jag har den på mig = varje dag från oktober till mars och kanske en och annan blåsig dag dessemellan. Det konstigaste är att jag fått en hel del kommentarer, uppskattande sådana. De måste vara några riktigt frusna stackare.


  5. En svart, stickad cardigan i riktigt fin kvalitet (vadå, stickat från H&M håller ju…ja, säkert två tvättar!)

Inga kommentarer: