måndag 15 september 2008

NKOTB goes protokoll

§ 1 Bränsletillförsel. Tillförseln av pålitligt bränsle under kontorstid har under en längre period varit alltför låg. Efter överläggningar med sig själv kom NKOTB fram till att lösningen torde bestå i fler matlådor alternativt medhavda färdigrätter framför köplunch. Det skulle både midjemåttet och en ansträngd ekonomi må bättre av.

§ 2 Lagerinventering. En inventering av lagret har uppvisat påfallande stora brister vad gäller koordination och upprätthållande. Det yttre lagret, främst bestående av en garderob i hallen, har en hög med skor som behöver gås igenom, fräschas upp och, då så är önskvärt, undanställas för vintern. Det inre lagret behöver även det en översyn och framför allt vore det önskvärt om sommarklänningar och badattiraljer plockades undan och högen med stryktvätt minimerades.

§ 3 Transport. Transportfrågan är mycket stor och hinner inte i sin helhet avhandlas vid ett möte. Den består av flera delar såsom resor till och från jobbet, lunchträningens vara eller icke vara samt en förhoppning om fler fysiska aktiviteter på fritiden. Klart är att resorna till och från jobbet är en allt för ansträngande utgiftspost och att lunchträningen å det snaraste bör återupptas för önskad effekt.

§ 4 Konferens. Familjen NKOTB ska på konferens i den kungliga hufvudstaden om blott tre veckor. Men var ska de inhysas? Nu måste vänner kontaktas och planer dras upp.

§ 5 Finjusteringar. En översyn av perifera inventarier såsom naglar och ögonbryn bör igångsättas å det snaraste.

Vid protokollet: NKOTB