torsdag 7 augusti 2008

Å sånt som ingen av oss gör...

  1. Dammar. Det händer väl någon gång i halvåret att jag tar ett krafttag men i övrigt gäller att det som inte de olika dammsugarmunstyckena klarar av, det blir helt enkelt inte gjort. Atjo!
  2. Planterar om växter. Just nu har vår största gröna växt vält eftersom den behöver stagas upp/planteras om. Det var en vecka sedan och ännu har ingen fått tummen ur...
  3. Håller ordning i hallskåpet. Det här är familjens svarta hål. Skor, stövlar, sandaler bara slängs in, har man tur hittar man ett matchande par. Som tur är har vi dörr till eländet.
  4. Putsar fönster. Häromdagen fick vi en stooooor fågelblaffa på vårt sovrumsfönster. Kan man hoppas att den regnar bort nu när ovädret drar in? Jag gillar egentligen att putsa fönster och kör med tidningspapper och fönsterspray men det är nåt med fönstren här på landet, de blir liksom aldrig rena så nu har jag kapitulerat. Vill man beundra utsikten får man gå ut på altanen.
  5. Gör en budget. Det har gjorts små tappra försök men sedan kommer det något emellan. Jag vill inte säga att vi är oekonomiska, bara lite ointresserade. Det ordnar sig, liksom.

2 kommentarer:

Stark och fri sa...

haha, ja, se till att spraya lite fönsterputs innan regnet kommer bara!
(svar på nummer 4)

En Lisa... sa...

MYCKET kreativ idé. tack!