onsdag 3 december 2008

Vabba dabba doooo!

En kollega till mig som ännu inte har barn är lite avundsjuk på oss andra som får vabba. "Det hör man ju på ordet att det är kul! Ett trött barn som bara kollar på dvd hela dagen, det låter ju superslappt!"
Lilla H är magsjuk och även om han just nu faktiskt sitter och tittar på Tractor Ted så blir man ju orolig.

  1. Han vill inte dricka nyponsoppa. I alla fall inte ProVivas. Under normala omständigheter är han helt galen i Ekströms, vi måste köpa hem den också.
  2. Vi får inte i honom någon vätskeersättning, den skrattar han bara åt.
  3. Han ville bara ha ett par munsbitar avokado, han som till vardags gladeligen sliter av skalet med tänderna om han får.
  4. Godis äter han inte så det törs vi inte prova.
  5. Nu sätter jag mitt hopp till lunchens broccoli och potatis. Stoooora favoriter.

Tillägg: Vad häller de i Ekströms nyponsoppa egentligen? Morfin? Eller bara väldigt mycket socker? Den slank i alla fall ned tillsammans med några broccolibuketter.

3 kommentarer:

Ke.Li sa...

Feber är bästa vab-sjukan. Runt 38,5 är lagom. Helst ingen hosta, den förstör nätterna. Magsjuka är den värsta.

Ke.Li sa...

Feber är ett lätt sätt att avgöra om man skall vara hemma också. När dom är förkylda kan det vara svårt att veta om de orkar med en dag på dagis.

En Lisa... sa...

Ja, så är det.
Trots kräksjuka, diarée, feber OCH matvägran har vi haft en helt ok dag. Holger sov i fyra timmar på eftermiddagen och har varit glad och gosig resten av tiden. Blir nog en tidig kväll för oss, får räkna med lite liv i luckan frampå småtimmarna...