måndag 6 oktober 2008

Såg ni oss i Stockholm?


Bild från allchick.com
Det var vi som...
  1. ...gick på och av pendeltåg, tåg och bussar med en liten man i röd mössa som ropade "dåååååg, dåååååg, byss, byss" i extas.
  2. ...hängde på parkleken vid Medborgarplatsen i fredags eftermiddag (varför heter det förresten parklek i Sthlm? Här heter det lekpark) tillsammans med Söderlund och Bie och deras tre kids. Very storstad. Noterade förresten att mammor klär sig lite annorlunda i Stockholm. Det är mer av snygga high tops och tights till parkasen än stuprör, stövlar och kavaj som det är här on the west coast. I like!
  3. ...som sökte skydd från det extrema dagsregnet i söndags och drack kaffe och weissbier i Rivals lobby tillsammans med en av mina gamla vänner från Journalisthögskolan. Han hade skaffat skägg och var mycket propert klädd. Shit, vad vuxna vi är!
  4. ... i lördags trängde oss upp på buss 47 för färd ut på Djurgården ignorerandes kommentarerna om att "det faktiskt inte får plats hur många barnvagnar som helst". Vi hade redan missat två bussar på grund av trängsel. Tröttsamt - men Skansen var definitivt värt det!
  5. ...i morse klev på X2000 för hemfärd igen. Trötta men sååå nöjda. Man borde åka iväg oftare och rensa hjärnan på skit!

2 kommentarer:

Amanda sa...

Mysigt det låter.

Anonym sa...

Jag tycker också att det är skönt att kunna läsa dina fem varje dag, det var lite tomt i helgen.