tisdag 21 oktober 2008

Plötsligt händer det!

Ouch, jag har fått återfall och sugits ned i renoveringsträsket igen. Kolla in mitt senaste lustobjekt! Faktum är att jag helt ärligt ska ringa mäklaren imorgon.





8 kommentarer:

Ke.Li sa...

Våra vänner bygger nytt. Det blir väldigt fräscht...

Ke.Li sa...

SE på "Äntligen hemma" den här säsongen innan du köper ett nytt gammalt trähus...

Anonym sa...

VAR ligger detta huset?

En Lisa... sa...

Vad gör dom på Äntligen hemma? Är det Martin som skräms igen? Vi har ju redan ett gammalt trähus och vet hur extremt mycket arbete som krävs. men det är klart att det finns massa anledningar att köpa tegel. Eller varför inte nytt! "Tyvärr" råkar det vara så att vi är ohjälpligt nerkärade i gamla, nationalromantiska kåkar så tegel för oss känns långt borta.
Ett helt nybyggt hus drömmer jag dock om ibland men just det här objektet med 14 rum skulle nog bli svårt att få råd med om det var nytt.
Klara: Det ligger i samma kommun som vi bor i nu, ca en halvtimma från Göteborg österut.

sonja sa...

Nybyggt är så jäkla trist om det inte är i typ 8 milles-klassen tycker jag... Det här var helt ljuvligt. Jag kärar ner mig i allt som är klockrent. Fram till -65 typ. Älskar femtitalshus, och funkis... och allt tidigare så länge ingen Timellat sönder det.

En Lisa... sa...

Timellat sönder... Mycket bra.
På lördag kl 10 är det vi som går på privat visning.

Ke.Li sa...

Timell och hans crew har köpt ett hus som de under ett år skall restaurera och renovera. Hus och trädgård. Det är faktiskt riktigt bra. Nu har de fixat vattenskadan och börjat måla fasaden. Tyvärr, för min del, byter de alla fönster så jag kan inte se hur man kittar och grejar...
Vår dröm är ett sekelskiftes hus vid havet. Men innan det skall vi sluta vara förälskade i vårt tegelhus från 50 talet.

Sandra sa...

Herregud vad vackert hus!! Sandras Johan här som har en seriös=) hemnetknarka ådra var ju bara tvungen att gå in och kolla. Vilka tapeter! Bara att behålla som de är. Mycket jobb klart med, men det har jag ju sett att ni klarar med bravur! Det huset kan man åldras fint i...

Hälsn Johan