tisdag 7 oktober 2008

Lilla H gör Stockholm

Vi har rest en del med Lilla H och det vet ju alla föräldrar att det innebär lite extra meck. Inte bara vad gäller extra packning utan just det att man inte kan vara riktigt säker på att allt ska fungera smärtfritt. Lilla H var nog en liten nomad i sitt förra liv för han älskar att kuska runt och upptäcka nytt. Hans topp 5 i huvudstaden ser ut som följer:
  1. Skansen. Vilket ställe! Grisar, björnar, hönor och kossor. Nästan alla lika roliga. Men roligast av alla var fjällugglan som jag såg långt innan mamma eller daddy fick syn på den.
  2. Stellas rum och Stellas traktor. Delad andraplats för stället vi var på sista natten. Först lekte jag hur länge som helst med världens roligaste "dakto" och sedan fick jag låna Stellas rum och sova i hennes säng. Första gången utan spjälsäng och det är klart att det kändes lite ovant. Var uppe och knackade på dörren några gånger för att se om mamma var kvar därute. Det var hon.
  3. Morris gunghäst och Morris föräldrars säng. Hemma får jag nästan aldrig leka i dubbelsängen eftersom den står på övervåningen, men hemma hos Morris...ojojoj.
  4. Hotell Rivals lobby. Har ni varit där? Jag rekommenderar trappan upp till baren, där kan man ha mycket kul. Den är dessutom bred så att du slipper stå i vägen för andra. De färgade lamporna som är inbyggda i golvet är också en höjdare.
  5. Tågresorna dit och hem. Faktiskt otroligt spännade. Och sövande. Jag hade velat vara vaken längre men det är något med tåg som gör mig sömnig. Sov bort den mesta tiden, mamma och daddy verkade inte ha något emot det.

Inga kommentarer: