måndag 16 juni 2008

Matt och belaten men utan prickar

Jag ville verkligen ladda upp lite bilder sa att ni kan fa se hur vi har det har. Men det vill sig inte sa det far vanta tills vi kommer hem. Nu ar vi halvvags i var Frankrikevecka. Det ar jag, Sambon, Lilla H, svarmor och svarfar, Sambons bror, hans fru och tva av deras pojkar. Vi njuter verkligen aven om jag skulle onska att det vore lite varmare. Sjalvklart ar det solklanning av sa fort molen skingrar sig - nar man ar pa semester maste man ju satsa - men, som sagt, lite narmare trettiostrecket fick det garna vara. Nar vi ar har ater vi alltid sa fantastisk god mat. Igarkvall var vi ute pa restaurang allihop (laxmousse invirad i gravad lax med getost och kronartskockmousse till forratt, risotto med rakor till varmratt och hemlagad glass till dessert). Det var gott men slar inte pa langa vagar min svagerskas matlagning. Har kommer ett axplock av det vi atit sedan vi kom hit. Allt hemlagat fran grunden.
  1. Grillade ankbrost med rostad potatis.
  2. Thaigrillade jatterakor med thaisallad.
  3. Helgrillad, honungsglaserad kyckling samt couscous med aprikoser och russin.
  4. Grillade mergues (lammkorv) med potatissallad.
  5. Amarettokaka, aprikoskaka, farska croissanter, camembert, roquefort, salami, parmaskinka...

1 kommentar:

Stark och fri sa...

Åh, jisses vilken meny! Förstår att du är mätt och belåten. Önskar er en forsatt trevlig, men även prickig, semester!