torsdag 20 november 2008

Nu är jag ute och tjyvar igen

Här kommer ett bonusinlägg eftersom jag missade så många under operationen. Snott direkt från Aftonbladet, handlar om Rapports nyhetsankare Rikard Palms alla felsägningar.
  1. Rikard Palm läser ett telegram om att det är minst lika farligt för kvinnor som män att gå på krogen – eftersom de ofta blir ”omkull knull...knuffade” på dansgolvet.
  2. I ett annat inslag berättar han om Argentinas ekonomiska kallops, men rättar sig snabbt till kollaps.
  3. Efter en jordbävning i Tokyo ringer Rikard Palm upp en hotellreceptionist i Japan. På knackig engelska presenterar han sig som Rikard från Sverige i Stockholm och ber receptionisten berätta om ”the earthcake” (jordkakan).
  4. En annan gång försöker sig ett nyhetsankare på en snygg övergång om Vasaloppet, men Rikard Palm har tankarna på annat håll och erkänner att han inte alls hört vad hon sagt.
  5. Tre gånger samma morgon misslyckades Rikard Palm att uttala skådespelerskan Penelope Cruz namn korrekt. När han väl prickade rätt sträckte han på ryggen och såg påtagligt nöjd ut. Sedan sa han fel en fjärde gång.

3 kommentarer:

Marie sa...

Ha ha ha! Det finns få saker som är så roligt som när någon gör bort sig på riktigt, och så försöker rätta till det. Det är så...oförargligt på nåt vis!

Anonym sa...

Har du sett sändningen då Rikard Palm på ett låååångt tag inte förstår att han är i bild? Oslagbart roligt! Och detta underbara nyhetsankare försöker Svt sig på att bli av med. Skandal!
Hilsen
Kim

Amanda sa...

Hehehe.
Ang. kommoden:
Det är kärlek det.

Krya på dig.